Харківська «Солідарність» продовжує надавати допомогу мешканцям Балаклії

П'ятниця, 24 березня 2017, 17:09
Депутат Харківської обласної ради від партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» Анатолій Русецький, який закріплений за Балаклійським районом, на базі партійного офісу «БПП «Солідарність» організував збір гуманітарної допомоги для мешканців району, які постраждали внаслідок пожежі на складі озброєння
Харківська «Солідарність» продовжує надавати допомогу мешканцям Балаклії

Як розповів Анатолій Русецький, до офісу надходять продукти першої необхідності – крупи, макаронні вироби, чай, олія, печиво, вода, м’ясні консерви та теплі речі.

«Вся наша команда «Солідарності» працює дуже злагоджено. Ми на постійному зв’язку з усіма районами області. Якщо виникають якісь потреби, ми швидко все вирішуємо», - зазначив Анатолій Русецький.

«Наша головна мета забезпечити людей продуктами харчування, ліками та теплими речами. З цим ми справляємось успішно, - повідомив голова фракції «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» у Харківській облраді Віктор Коваленко. - Юлією Світличною поставлено завдання щодо підготовки установ до прийому людей. Також зараз вирішується питання виділення матеріальної допомоги постраждалим».

В цілому партія «Солідарність» передала постраждалим понад 20 тон продуктів, ліків, теплих речей, засобів гігієни. Збір гуманітарної допомоги районними, міськими та первинними осередками партії продовжується.

Нагадаємо, що Вовчанська районна організація партії «Солідарність» - Блок Петра Порошенка» на чолі з депутатом Харківської обласної ради Віктором Звєрєвим направили вантажівку з гуманітарною допомогою для постраждалих мешканців Балаклійського району

comments powered by HyperComments