У балаклійських школах почалися заняття

Вівторок, 4 квітня 2017, 18:14
Дві школи, будівлі яких постраждали від вибухів на артскладах, приведено до ладу
У балаклійських школах почалися заняття

На черзі дитячий садок №8.

На даний момент аварійно-відновлювальні роботи проводяться у 54-х багатоповерхових будинках, що розташовані в селищі Нафтовиків та на вулиці Арсенальній. У першу чергу здійснюється ремонт покрівель, потім будуть проведені внутрішньобудинкові роботи.

На вихідних було закінчено монтаж вікон у будинку, що розташований на вул. Арсенальній, 27. Там встановлено 335 віконних та дверних блоків.

Зараз проводиться робота на Арсенальній, 28, де також буде замінено 335 вікон. 5 квітня об’єкт планують здати. За словами підрядника, зараз до міста приїжджають додаткові монтажні бригади, які з 5 квітня розпочнуть роботи на Арсенальній, 30, та на Арсенальній, 51. Планується, що роботи із заміни вікон на вулиці Арсенальній будуть повністю завершені до Великодня (16 квітня).

Крім того, зараз проводиться монтаж вікон у багатоквартирних будинках у селищі Нафтовиків.

Такі дані було приведено під час чергового засідання штабу з відбудови будівель та споруд, постраждалих під час надзвичайної ситуації, під керівництвом заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка.

Як раніше писала «Справжня Варта», у відновлювальних роботах у Балаклії будуть задіяні близько двадцяти будівельних компаній. Сім з них уже взялися до роботи 

Нагадаємо, що під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

Також на відновлювальні роботи в Балаклії виділено 100 млн. грн.  Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична.

За її інформацією, відповідне рішення було прийнято 29 березня на засіданні уряду. Також 20 млн грн виділено ДСНС на проведення розмінування та утилізації вибухонебезпечних предметів у Балаклійському районі.

comments powered by HyperComments