Світлична та Гройсман домовилися виділити додаткові кошти на Балаклію

Вівторок, 25 квітня 2017, 15:31
Домовленості з Прем’єр-міністром України досягнуто в питанні щодо виділення коштів для будівництва або придбання житла 27 сім’ям, квартири або будинки яких непридатні для проживання
Світлична та Гройсман домовилися виділити додаткові кошти на Балаклію

Також додаткове фінансування необхідне для продовження відновлювальних будівельних робіт у багатоквартирних житлових будинках та об’єктах соціально-гуманітарної сфери в Балаклійському районі.

Необхідні кошти будуть виділені найближчим часом.

Нагадаємо, на відновлювальні роботи в Балаклійському районі вже було спрямовано 112 млн грн: 100 – з державного бюджету, 10 – з обласного та 2 – з районного. За останніми даними, у багатоквартирному секторі міста Балаклія відремонтовано вже 91 % покрівель, що були пошкоджені, у приватному – 90%. Продовжуються роботи зі встановлення вікон. Обсяг виконаних робіт по багатоквартирному житловому сектору складає 91%, по приватному - 46%.

Як раніше писала «Справжня Варта», під час надзвичайної ситуації в місті Балаклія було пошкоджено 117 багатоквартирних будинків та близько 10-ти об'єктів соціальної сфери. 

23 березня близько 3:00 на складі ракетно-артилерійського озброєння в Балаклії сталася пожежа, у результаті якої здетонували боєприпаси; остаточно пожежу загасили вранці 26 березня.

comments powered by HyperComments