Авто без водія, травмовані діти і смерть у прямому ефірі: ДТП в Харкові та області / ВІДЕО

Четвер, 29 червня 2017, 23:34
Аварія, під час якої постраждали двоє людей, сталася 29 червня о 7-й ранку на Новобаварському проспекті.
Авто без водія, травмовані діти і смерть у прямому ефірі: ДТП в Харкові та області / ВІДЕО

35-річний водій автомобіля Volkswagen прямував від вулиці Китаенко у бік вулиці Петра Свинаренка. Водночас зустрічною смугою їхав ВАЗ-21011. Чому сталося зіткнення двох легковиків, належить з'ясувати слідчим – на місці ДТП працювала оперативна група поліції. Наразі відомо, що в аварії постраждав пасажир ВАЗу – 11-річний хлопчик. Лікарі лікарні швидкої та невідкладної допомоги діагностували у школяра закриту черепно-мозкову травму і забої правої гомілки. У 4-ту лікарню швидкої допомоги також доправили і 51-річного водія ВАЗу. Медики зафіксували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму, перелом правого стегна і забої грудної клітини.

28 червня близько 5-ї ранку патрульні отримали виклик про ДТП під мостом в районі перехрестя проспекту Лозовенківського та Білгородського шосе у Харкові. На місці патрульні виявили автівку «Део Нeксія». Проте, без водія. Автомобіль мав пошкодження, характерні для ДТП. Пізніше до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію чоловіка з місця ДТП.

Знайшовся й водій, котрий травмував велосипедиста і втік з місця події. За даними управління превентивної діяльності, ДТП сталася 26 червня о 15.40 на проспекті Ювілейному. Там був збитий  27-річний велосипедист, якого з тілесними ушкодженнями доправили до лікарні. В ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили винуватця ДТП: ним виявився 44-річний харків'янин, водій вантажівки ГАЗ. Він зізнався у скоєному. За фактом дорожньо-транспортної пригоди проводиться перевірка.

Зрештою, в мережі з'явилося відео трагічної аварії в Ізюмі. Дівчата, котрі загинули в ДТП, транслювали свої «покатушки на підпитку» в інтернеті. Паралельно гаджет писав усе на диск. Прилад залишився непошкодженим, запис зберігся. Виходить, дівчата записали свою смерть.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments