Утеплення корпусу, заміна вікон та дверей, оновлення палат: Світлична розповіла про плани на капремонт Ізюмської лікарні

Вівторок, 18 липня 2017, 15:49
Перший за 40 років капітальний ремонт буде проведений за рахунок державного, місцевого та обласного бюджетів.
Утеплення корпусу, заміна вікон та дверей, оновлення палат: Світлична розповіла про плани на капремонт Ізюмської лікарні

Про це розповіла губернатор Харківської області Юлія Світлична, передає прес-служба ХОДА.

Губернатор зазначила, наскільки важливою є Ізюмська міська лікарня, велике навантаження на цьому об`єкті зберігається ще з 2014 року. 

"Саме в Ізюмській лікарні було врятовано не одне життя наших захисників, яких з 2014 року доставляли сюди із зони АТО", - зазначила Юлія Світлична. 

За її словами, з моменту побудови, 1975 року, до сьогодні заклад не знав капремонту.

Губернатор Харківщини наполегла на виділенні з Держфонду регіонального розвитку більше двадцяти мільйонів гривень для виправлення цієї ситуації.

"Потрібно зробити утеплення корпусу, замінити вікна та двері, зробити нову покрівлю, відремонтувати внутрішні приміщення та палати, замінити системи тепло- та водопостачання", - розповіла голова ХОДА.

Кошти на ремонт також будуть направлені з бюджетів міста Ізюм та Харківської області. 

Безпосередньо роботи, за словами Юлії Світличної, розпочнуться за декілька тижнів. На сьогодні існує конкретний план, справа за тендерними процедурами. 

"Крім того, допоможемо лікарні з медичним обладнанням", - додала голова ХОДА.

Ізюмська міська лікарня - один з 20 соціальних та інфраструктурних об’єктів району, де проводяться ремонтні роботи.

"При виборі пріоритетів у розвитку району обласна влада спирається передусім на думку громади", - підкреслила Юлія Світлична.

Серед таких затребуваних місцевими  жителями об’єктів - Букінський водопровід, ремонт якого був розпочатий у 2016 році. Кінець робіт запланований на 2017 рік. 

Нагадаємо, як раніше писала "Варта", ремонт мосту в Ізюмі завершать до кінця серпня

comments powered by HyperComments