Світлична пообіцяла підтримку влади талановитим харківським школярам

Понеділок, 24 липня 2017, 14:33
Вони посіли призові місця на міжнародних учнівських олімпіадах з математики і з фізики в Ріо-де-Жанейро /Бразилія/ і у Джокʼякарті /Індонезія/
Світлична пообіцяла підтримку влади талановитим харківським школярам

З цієї нагоди голова ХОДА відзначила талановитість харківської молоді.

"Щиро дякую вам за те, що своїми досягненнями ви піднімаєте імідж України на міжнародній арені. Ви можете розраховувати на підтримку керівництва області – разом зробимо все необхідне задля майбутніх перемог», - підкреслила Юлія Світлична.

Випускник 11-го класу Харківського фізико-математичного ліцею № 27 Сергій Кригін здобув «золото» міжнародної учнівської олімпіади з фізики, срібну медаль отримала випускниця Харківського ліцею № 161 «Імпульс» Вікторія Ковальова. Олімпіада, у якій взяли участь школярі з 88 країн світу, проходить з 15 по 25 липня в м. Джокʼякарті (Індонезія).

Також випускники 11-го класу Харківського фізико-математичного ліцею № 27 Нго Нгок Тхай Шона та Олега Руденка посіли друге місце на міжнародній учнівській олімпіаді з математики, а Роман Сарапін здобув бронзову медаль. Інтелектуальні змагання проходили в м. Ріо-де-Жанейро з 12 по 22 липня. В олімпіаді взяли участь 615 школярів зі 111 країн світу. Україну на олімпіаді представляли 6 учнів.

Як раніше писала «Справжня Варта», харківські учні лідирують у МАН та олімпіадах України і світу. За словами губернаторки, це є результатом системної роботи, яка ведеться з обдарованою молоддю та з викладацьким колективом.

Світлична: "На Харківщині є сталі позиції лідирування у МАН та олімпіадах. Мені приємно відзначити, що 2016 року на Всеукраїнському конкурсі-захисті робіт Малої академії наук наша область стала першою серед усіх регіонів. Харківські учні торік завоювали 16 перших місць на конкурсі-захисті робіт МАН. Другий результат – 8 перших місць –  був у міста Київ".

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments