Рухаємося за графіком - Світлична розповіла про те, як нова пісочинська школа готується до 1 вересня / Фото

Середа, 2 серпня 2017, 13:47
27 навчальних кабінета, два комп`ютерні класи з 59 сучасними комп`ютерами, актова та спортивна зали, 2 лінгафонні кабінети, кімната для дітей з особливими потребами - усе все буде в новій школі у Пісочині.
Рухаємося за графіком - Світлична розповіла про те, як нова пісочинська школа готується до 1 вересня / Фото

Про це повідомляє прес-служба ХОДА, передає "Справжня Варта".

Під час робочої поїздки до Харківського району з ходом робіт у школі ознайомилася губернатор Харківщини Юлія Світлична. 

Школа у районі "Мобіль" - це перша побудована школа в області за 12 років. Уже 1 вересня 2017 року до неї будуть зараховані перші учні. За інформацією Юлії Світличної, на сьогодні набрали більше 550 школярів, усього заклад розрахований на 640 учнів. Керівник області зазначила, що до навчального року будуть заповнені всі класи. 

Зараз на об`єкті продовжується обладнання кабінетів - встановлюють меблі, техніку та інше. Усі оздоблювальні роботи вже завершені. 

За словами Юлії Світличної, найближчим часом у будівлі будуть обладнені їдальня, спортивна та актова зали. 

Губернатор підкреслила, що всі роботи проходять за грфіком. Паралельно з облаштуванням класів відбувається робота над зовнішньою територією. У школи буде нова сучасна спортивна площадка. А наступного року Юлія Світлична пообіцяла обладнати тут футбольне поле зі штучним покриттям. 

Нагадаємо, виділення коштів на роботи з державного та обласного бюджету домоглася голова ХОДА Юлія Світлична.  Минулого року у Пісочині не вистачало близько 800 шкільних місць. У селищі працюють два навчальні заклади: колегіум, який переповнений у два рази, і школа, де кількість учнів на 30% перевищує планові показники.

comments powered by HyperComments