Перелік послуг Регіонального ЦНАПу буде розширюватися

Середа, 4 жовтня 2017, 10:02
Реєстрація народження, зміни прізвища, смерті може відбуватися у центрах адмінпослуг
Перелік послуг Регіонального ЦНАПу буде розширюватися

Про це заявив заступник Міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов під час огляду у Харкові  Регіонального центру надання адміністративних і соціальних послуг, - повідомляє «Справжня Варта»

Сергій Петухов: «У цьому випадку ми навіть пішли далі. Тому що наразі реєстрація народження, зміни прізвища, смерті відбувається в органах юстиції. Але ми розмістили своїх співробітників у центрі, й люди можуть отримати ці послуги тут - швидше та комфортніше. Ми готуємося до того, щоб змінити законодавство й передати по всій країні ці повноваження. А це є як пілотний проект. І, наскільки я знаю відгуки, діє він ефективно».

Як раніше писала «Справжня Варта», Регіональний центр надання адміністративних і соціальних послуг розміщений в реконструйованому 5-поверховому будинку по проспекту Тракторобудівників, 144.

У  «Front-office» центру розміщено зону очікування, дитячий куточок, рецепцію, зону прийому документів, зону видачі результатів, відділення банку. Прийом громадян здійснюється у секторах: «А» – надання послуг з пенсійного забезпечення, «В» – надання послуг із соціального забезпечення, «С» – надання послуг міграційної служби, «D»– сектор надання адміністративних послуг (також у цьому секторі надаються послуги з реєстрації актів цивільного стану, кадастрового реєстратора, фіскальної служби. У частині сектора D можна отримати картку платника податків або внести відмітку до паспорта про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта), у секторі «Е» здійснюється видача готових документів.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments