«Небайдужі». Як пройшов бал волонтерів у Харкові/ Фоторепортаж

Юлія Гуш  |  Четвер, 26 жовтня 2017, 14:19
Кошти на створення платформи та на адресну допомогу дітям загиблих воїнів АТО збирали в ході аукціону, лотами якого стали картини харківських художників
«Небайдужі». Як пройшов бал волонтерів у Харкові/ Фоторепортаж

А для учасників та гостей благодійної акції виступили київський гурт «TaRuta», відомий музичний гурт Харківщини «Папа Карло». Також Віденський вальс виконали близько 30 пар учасників, які протягом місяця готувалися до «Балу патріотів», - повідомляє «Справжня Варта».

Зокрема, гості побачили театрально-танцювальну виставу студії ALL STARS, присвячену найбільш гострим подіям останніх років.

Безтурботне життя та кохання, війна, болісне очкування, волонтерська праця, звістки про смерть на довгоочікувані зустрічі – все це виконавці змогли виразити за допомогою танцю.

Як раніше писала «Справжня Варта», Світлична взяла участь в Балі патріотів.

Голова ХОДА Юлія Світлична: «Волонтерський рух на Харківщині є одним із найпотужніших. І не дарма у нас є навіть вулиця Волонтерська. Кожен із нас упродовж життя робив добрі справи, але вони набули концентрації та систематизувалися, починаючи з 2013 року. Тоді потрібно було допомагати великій кількості людей. Кожен із нас у житті хоч раз потребує допомоги".

Гроші від благодійного бала у Харкові підуть на розробку соціальної інтернет-платформи «Небайдужі».

Організатор акції - лідер ГО «Всеукраїнське студентське братство «Еліта нації» Олексій Курцев.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments