У Харкові зайнялися підвищенням безпеки пішоходів

Четвер, 2 листопада 2017, 13:27
Поліція проінвентаризує всі небезпечні зупинки і пішохідні переходи в Харкові
У Харкові зайнялися підвищенням безпеки пішоходів

Таке доручення надав перший заступник міського голови Ігор Терехов, - повідомляє «Справжня Варта».

Терехов: «Ми повинні зробити висновки з тієї страшної трагедії, яка сталася на вулиці Сумській. Сьогодні я дав доручення поліції прибрати всю несанкціоновану торгівлю, яка ведеться на пішохідних переходах. Зокрема, на пр. Гагаріна, коли люди не можуть перейти спокійно дорогу:  вони йдуть на острівець безпеки, а там торгують, і людина змушена повертатися назад. В цьому випадку може дійсно статися трагедія».

За словами Терехова, міська влада багато працює над організацією безпеки пішохідних переходів. Зокрема, на перехресті на вул. Героїв Праці був побудований підземний пішохідний перехід, де харків'яни тепер можуть безпечно переходити дорогу. У зв'язку з цим Ігор Терехов рекомендував Департаменту інфраструктури обстежити занедбані підземні переходи, які можна відновити і використовувати в подальшому, зокрема, підземний перехід в районі цирку.

Також перший віце-мер підкреслив, що в місті продовжиться робота з організації підсвічування на пішохідних переходах.

Результати роботи з виявленню небезпечних дорожніх об'єктів в Харкові повинні бути представлені вже через тиждень, - повідомили у міськраді.

Нагадаємо також, що вчора пройшов слідчий експеримент у центрі Харкова за участі 20-річної Олени Зайцевої, яка є головною підозрюваною у вчиненні смертельної ДТП.

Як раніше писала «Справжня Варта», обрано запобіжний захід Олені Зайцевій – тримання під вартою протягом 60 діб, до 16 грудня 2017 року включно, без можливості внесення застави.

Нагадаємо, що 18 жовтня на Сумській зіткнулися автомобілі Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg. Lexus прийняв удар в бік, врізався в стовп, перекинувся і вилетів на тротуар, де зім'яв пішоходів. За словами очевидців, загинули п'ятеро людей, ще шестеро постраждали. Одна з них скінчалася у лікарні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments