За останній час було здійснено 21 капітальний ремонт у закладах культури в області – Світлична

Середа, 15 листопада 2017, 18:17
Юлія Світлична привітала з професійним святом діячів культури Харківщини.
За останній час було здійснено 21 капітальний ремонт у закладах культури в області – Світлична

Про це повідомляє прес-служба ХОДА.

Урочистості з приводу свята відбувалися у ХНАТОБі. Окрім вітань та нагородження, діячі культури мали можливість подивитися нову оперу театру, яка називається "Шукачі перлів", а також послухати переможницю конкурсу «Яскраві діти України» на Харківщині  Поліну Пісарцову.

Губернатор Харківщини Юлія Світлична щиро привітала всіх присутніх, а також зазначила, що саме діячі культури формують ландшафт цієї сфери життя у нашій країні. Також керівник області акцентувала увагу на роботу по інтегруванню національної культури у світову - тій роботі, яка покладена на плечі присутніх. 

За словами Юлії Світличної, у регіоні ведеться активна робота у сфері культури. Так у закладах культури було проведено 21 капітальний ремонт - навіть у віддалених районах області. Наприклад, як повідомляла "Справжня Варта" раніше, у Золочівському районі відремонтують будинок культури.

"Зберігаємо справжні перли Слобожанщини: завершили реконструкцію в музеї Іллі Рєпіна в Чугуєві, зберегли та повернули громаді будівлю художнього музею в Пархомівці. Будуємо велику залу обласної філармонії на 800 місць. У нас ще є над чим працювати. Будемо працювати разом з вами й надалі", - додала вона. 

comments powered by HyperComments