На Харківщині відремонтують ще одну районну лікарню

Вівторок, 16 січня 2018, 18:01
Мова йде про Барвінківську Центральну районну лікарню.
На Харківщині відремонтують ще одну районну лікарню

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Цього року у закладі відремонтують дах, замінять вікна і двері, а також систему опалення.

Як розповіли у Барвінківській РДА, лікарня була побудована у 1970-х роках. З того часу якісного ремонту в медичному закладі не проводилося.

Заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко оглянув котельню ЦРЛ, де необхідно замінити електрогазове обладнання на сучасне. Заступник голови ХОДА дав доручення керівникам профільних служб і структур вжити всіх необхідних заходів для вирішення цього питання.

У ході поїздки до Барвінківського району Євгеній Шахненко провів нараду з керівниками профільних служб, структурних підрозділів РДА та ХОДА щодо визначення заходів на 2018 рік з оптимізації систем теплопостачання, реконструкції котелень, щодо завершення будівництва очисних споруд, постачання водою Гаврилівської сільради. Окрім того, було обговорено питання переведення на індивідуальне опалення 73 квартир у 13 житлових будинках у Барвінковому. Роботи мають бути завершені до 1 жовтня.

Нагадаємо, раніше Юлія Світлична зазначала, що за останні 40 років капітальний ремонт у Ізюмській міській лікарні не проводився жодного разу. Тому їй вдалося домогтися виділення необхідних коштів на її капітальний ремонт.

Також у 2018 році триватиме процес оновлення обладнання у Дергачівській ЦРЛ. Ще у грудні там завершили капремонт поліклінічного відділення та оновили обладнання.

 

comments powered by HyperComments