Ми комплексно підходимо до розвитку фізкультури та спорту в області – Світлична

Субота, 20 січня 2018, 14:19
Нещодавно селищі Пісочин Харківської області був відкритий сучасний спортивний комплекс.
Ми комплексно підходимо до розвитку фізкультури та спорту в області – Світлична

Вже сьогодні, 20 січня, у новому фізкультурно-оздоровчому комплексі пройшов перший районний турнір з футзалу. За словами голови ХОДА Юлії Світличної, це був результат одного з тих проектів, в ефективність яких певний час не вірили. За її словами, завдяки новому спорткомплексу діти матимуть можливість як розвивати свої навички, так і виховувати характер.   

«Ми комплексно підходимо до розвитку фізкультури та спорту в області, створюючи умови для повноцінного фізичного виховання, – зазначила голова ХОДА, – це вже третій спортивний комплекс на Харківщині, побудований за останні два роки».

За словами Світличної, з часом такі спортивні заклади мають з’явитися в усіх районах Харківщини. Вона підкреслила, що вони не тільки показують те, кули йдуть податки громадян, а й служать інвестицією в майбутнє.

В новому спорткомплексі будуть діяти секції з футболу та міні-футболу, волейболу, бадмінтону, боксу, карате й самбо. Там також будуть тренуватися волейбольна та дві дорослі футбольні команди. Крім того, там діятиме тренажерний зал, відкритий для всіх охочих.

Юлія Світлична розповіла, що цього року у всіх районах Харківщини відкриються сучасні поля для міні-футболу. Також в кожній школі мають облаштувати волейбольні та баскетбольні майданчики. Також Світлична зауважила, що в цьому році в кожному районі області будуть відкриті міні-футбольні поля зі штучним покриттям. Крім того, було прийняте рішення облаштувати волейбольні та баскетбольні майданчики в кожній опорній школі регіону.

comments powered by HyperComments