Батько загиблого курсанта впевнений, що його син був вбитий

Вівторок, 30 січня 2018, 13:19
Проте, як зазначив чоловік, зараз слідство розглядає виключно версію самогубства.
Батько загиблого курсанта впевнений, що його син був вбитий

28 січня курсанта, який навчався в Харківському національному університеті повітряних сил, знайшли мертвим. Його батько Сергій Зобнін впевнений, що хлопець був вбитий товаришами по службі, передає NewsRoom. Він розповів, що тіло його сина Дмитра було знайдене через три години після смерті. Днювальний, який там був, не міг не чути пострілу. Зобнін зазначив, що підозри у вбивстві в нього виникли майже одразу.

Він розповів, що виголосив прохання на перевірку слідів пороху на одязі тих осіб, які були з курсантом на патрулі. І воно не було виконане. Зобін також зазначив, що, за словами інших хлопців, вони почули підозрілий звук близько 19:30. А тіло було виявлене вже в 22:30. Чоловік впевнений, що в той момент всі причетні до злочину вже прибрали сліди.

Також батько підкреслив, що у сина не було причин вкоротити собі віку. Він був у звичайному стані. Крім того, хлопець робив нетипові для самогубців справи – відніс ноутбук до ремонту, підстригся, закупив їжі на три дні.

Зобін зробив припущення, що сина, можливо, могли вбити в тому числі через його несхвальне ставлення до наркотиків. Він свого часу розповідав, що в його частині були поширені заборонені речовини, через що курсант конфліктував з оточуючими. Проте поліція інші версії, окрім самогубства, розглядати не хоче.

Як повідомляла «Справжня варта» 28 січня, близько 21.30 у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба було виявлено тіло курсанта інженерно-авіаційного факультету. За даним фактом керівництвом видового вишу призначено службове розслідування.

comments powered by HyperComments