Харківські дизайнери створили дві фотозони до Дня закоханих

П'ятниця, 9 лютого 2018, 10:31
Харківські дизайнери, переможці першого в Україні конкурсу оформлювачів вітрин Вікторія Тєлєтова і Юрій Штайда створили до Дня святого Валентина дві тематичні фотозони.
Харківські дизайнери створили дві фотозони до Дня закоханих

Перша фотозона виготовлена у формі двох переплетених сердець, друга - у формі людських губ, передає PR-агентство «Bagels & Letters». Відкрилися вони для вільного відвідування 5 лютого в ТРЦ «Дафі». Стоятимуть дані об’єкти до 19 лютого. Всі ці два тижні харків'ян зможуть фотографуватися на їх фоні - компаніями, поодинці і, звичайно, парами.

Вікторія Тєлєтов і Юрій Штайда - відомі в Харкові художники та перформери. У Вікторії за плечима понад 10 персональних виставок, вона працювала художником-постановником в театрі «Публіцист». Юрій - учасник театру «Публіцист» і перформер. Якраз під час фіналу Конкурсу оформлювачів вітрин, вони як куратори проводили звітну виставку фестивалю сучасного мистецтва «Ex.пленер: Віддалений доступ» у Центрі сучасного мистецтва «ЕрміловЦентр».

Серед тих, хто фотографується в фотозоні, ТРЦ «Дафі» проведе конкурс. Щоб взяти участь, потрібно з 7 по 18 лютого сфотографуватися в фотозоні і опублікувати на своїй сторінці в Instagram фото з тегом #dafi_love. Переможця або переможницю оберуть 20 лютого, а призом стануть два запрошення на будь-який фільм в кінотеатрі Multiplex.

Нагадаємо, перший в Україні Конкурс оформлювачів вітрин пройшов в Харкові і Дніпрі з 30 вересня до 17 листопада 2017 року. Професії вітриніста в Україні не вчать, і ринок послуг в цій сфері тільки розвивається. Конкурс став важливим поштовхом для початківців фахівців - тут вони отримали цінний досвід і поради фахівців, знайшли партнерів і клієнтів. У конкурсі взяли участь початківці і вже досвідчені декоратори, дизайнери інтер'єру, бутафори, флористи, представники інших напрямків в візуальному мистецтві - всього 32 учасники, як індивідуальних, так і колективів.

comments powered by HyperComments