Небувала аварія у Харкові: комунальники боротимуться зі скаженою трубою, допоки не поборять /ФОТО

Справжня Варта  |  Четвер, 22 лютого 2018, 22:18
У харківських комунальників – аврал. Аварію на тепломережі ліквідуватимуть у цілодобовому режимі.
Небувала аварія у Харкові: комунальники боротимуться зі скаженою трубою, допоки не поборять /ФОТО

У ліквідації аварії на тепломагістралі по вулиці Шатилівській задіяна вся необхідна техніка, сформовані бригади. Створено оперативний штаб. Ремонтні роботи проводитимуться в цілодобовому режимі. Зараз на місті аварії повністю відкачали воду, проводиться розриття на кількох ділянках, після чого буде проведена ревізія теплової мережі.

В результаті аварії без опалення і гарячої води залишаються близько 310 житлових будинків і 21 заклад освіти (школи і дитячі садки). 23 лютого заняття у цих школах не проводитимуться.

«Як мені сказав директор підприємства «Харківські теплові мережі», за весь час, поки він працює на тепломережах, він такої аварії ще не пам'ятає, – зазначив заступник міського голови Ігор Терехов, якого призначили очільником ліквідаційного штабу. – Розраховуємо в найкоротші терміни зрозуміти, де був дефект, і приступитися до усунення. Всі матеріали у нас є в повному обсязі, всі служби приступилися до виконання робіт, окремо підключили КП «Харківводоканал» в допомогу. Ми розуміємо, що люди залишилися без опалення і гарячої води, тому будемо працювати цілодобово, щоб максимально швидко усунути аварійну ситуацію і відновити подачу послуг».

Для робітників, задіяних у ліквідації, в приміщенні гімназії, розташованої поруч, організований пункт обігріву та необхідні умови.

Фото: прес-служба КП «Харківводоканал»

comments powered by HyperComments