Світлична на особистому прийомі працівників Південної залізниці проанонсувала підвищення зарплат

Понеділок, 19 березня 2018, 13:53
У 2018 році зарплати на Південній залізниці збільшаться на 20%.
Світлична на особистому прийомі працівників Південної залізниці проанонсувала підвищення зарплат

Про це повідомила голова ХОДА Юлія Світлична після наради з в.о. голови правління «Укрзалізниці» Євгеном Кравцовим, передає прес-служба ХОДА. 

Юлія Світлична підкреслила: як ХОДА, так і керівництво "Укрзалізниці" розуміють всю важливість піклування про людей. Саме тому протягом поточного року у планах - підвищення зарплати на двадцять відсотків мінімум. 

Юлія Світлична повідомила й ще одну добру новину для співробітників залізниці – за рік планують завершити будівництво довгобуду – житлового будинку на вул. Малиновського, де 110 квартир призначені для працівників Південної залізниці.

«У нас на сьогодні є стовідсоткова підтримка з боку керівництва Харківської області, - відзначив в.о. голови правління «Укрзалізниці» Євген Кравцов. - Це дуже важливо для такого великого підприємства, як «Укрзалізниця». Ми працюємо в усіх регіонах країни, і підтримка місцевого керівництва необхідна для того, щоб вирішувати і питання соціального забезпечення наших працівників, і для кращої комунікації задля визначення потреб населення».

Євген Кравцов повідомив про перспективи розвитку «Укрзалізниці» в 2018 році, відзначивши, що запланований на цей рік план капітальних інвестицій у оновлення залізниці більший, ніж за останні 5 – 10 років.

«Плануємо виділити на оновлення компанії майже 27 млрд грн. Програма оновлення «Укрзалізниці» на сьогодні вже розпочала свою дію. Наше з вами завдання – її виконати в строк та якісно», - сказав керівник державного підприємства, звертаючись до співробітників.

Голова ХОДА повідомила, що з Євгеном Кравцовим обговорили питання залучення харківських підприємств до програми оновлення «Укрзалізниці».

«Йдеться про завантаження харківських підприємств, що працюють на цей ринок, замовленнями з державного бюджету. Будемо сподіватися, що наші підприємства такі замовлення отримають», - відзначила Юлія Світлична.

Раніше ми повідомляли, що питання своєчасної виплати зарплат та ліквідації боргів підприємств області перед своїми працівниками стало центральним на розширеному засіданні колегії ХОДА та представників прокуратури Харківської області.

Раніше ми писали, що 2017 року на Харківщині були підняті зарплати на великих підприємствах, повністю ліквідована заборгованість по зарплаті на 70 підприємствах області. У позитивному балансі року плюс 3000 зайнятих вакансій, зростання середньої зарплати на 39%. 

comments powered by HyperComments