Поліція та СБУ попередили серію страшних терактів у трьох областях (Фото)

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 5 квітня 2016, 00:00
Під час спецоперації знайшли близько 100 кг вибухівки, з домогою якої хотіли дестабілізувати ситуацію в Україні. Зловмисники хотіли підрвати об’єкти у Харківській, Запорізькій та Донецькій області.
Поліція попередила страшні терракти
Як повідомили у Національній поліції, під час спецоперації, проведеної з працівниками Служби безпеки України, на території Донецької, Запорізької, Харківської областей, правоохоронці вилучили тільки вибухівки у вигляді тротилу понад 100 кг, а також різну зброю та боєприпаси. 
 
«Працівники кримінального блоку ГУ НП в Донецькій області вийшли на слід группи, створеної РФ на підконтрольній території Донеччини. Через завербованих осіб диверсанти здійснювали переправлення зброї та вибухівки з окупованої території до мирних областей України. Пособники терористів робили «закладки» у чітко визначених місцях з метою подальшого використання для дестабілізації обстановки у великих містах», – зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.
 
Оружие и взывчатка
 
Наразі тривають оперативні заходи, що допоможуть встановити особи усіх террористів, причетних до цієї справи. Нагадаємо, що на территорії Харкова раніше відбувалися страшні терракти - зокрема, у відомому пабі "Стіна", та під час ходи  біля Палацу Спорту.
 
Зброя та вибухівка
 
comments powered by HyperComments