Патрульного-водія «смертельного пріуса» помістили в СІЗО

Четвер, 14 липня 2016, 09:14
Червонозаводский райсуд напередодні обрав запобіжний захід поліцейському, підозрюваному в смертельному ДТП на вулиці Сумській в Харкові 10 липня.
Патрульного-водія «смертельного пріуса» помістили в СІЗО

За словами прес-секретара прокурора Харківської області Віти Дубовик, суд задовольнив клопотання прокуратури, взявши 22-річного лейтенанта поліції під варту без визначення застави.

Адвокат підозрюваного просив суд не брати його підзахисного під варту, а відпустити на поруки начальника патрульної поліції Харкова Ольги Юськевич, яка подала відповідне клопотання, пише Status quo. Відомо, що адвокати збираються оскаржувати рішення суду.

Нагадаємо, чоловікові оголошено підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей (ч. 3 ст. 286 КК України). Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі. Під час суду родичі загиблих влаштували пікет.

Також прес-служба облпрокуратури повідомляє, що суд підтримав клопотання прокурора та обрав запобіжний захід для підозрюваного у вбивстві на вул. Римарській. «Чоловік проведе під вартою найближчі два місяці, доки триватиме досудове розслідування. Суд дослухався доводів прокурора та не визначив заставу», — йдеться в повідомленні. Зазначимо, що цей випадок стався 11 липня. Підозрюваного заарештували у той же день.

comments powered by HyperComments