Підприємливий директор "замилював очі" чиновникам

П'ятниця, 25 листопада 2016, 14:54
Директор підприємства на Немишлі вирішив обманним шляхом отримати дозвіл на небезпечні роботи.
Підприємливий директор "замилював очі" чиновникам

Оскільки чоловіку потрібен був дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, то він запевнив, що в нього на підприємстві працюють люди, які можуть виконувати дану роботу. 71-річний зловмисник подав чиновникам державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки України у Харківській області посвідчення двох зварників, які нібито перебувають у трудових відносинах з підприємством.

У ході досудового розслідування за ч. 1 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України слідчими було встановлено, що зварювальники, подані у документах директором ТОВ, не перебувають у трудових відносинах з вказаним підприємством. Підозрюваному загрожує кримінальна відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до 3 років, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Нагадаємо, правоохоронці Харківської області провели операцію, яка тривала півроку, з затримання екс-керівника ДП "Харківський облавтодор" за оборудки на підприємстві. Як стало відомо, у квітні 2013 року державне підприємство провело безтоварну операцію по закупівлі 32 тонн паливно-мастильних матеріалів. Проте, куди надійшло дизпаливо і чи була здійснена його поставка, взагалі не відомо. Жодних документів про використання палива на підприємстві не виявилось.

comments powered by HyperComments