Післяріздвяні ДТП: п'яний наїхав на жінку з немовлям в візочку. Загинули люди/ Фото

Вівторок, 10 січня 2017, 13:18
Постраждалих з тілесними ушкодженнями госпіталізовано
Післяріздвяні ДТП: п'яний наїхав на жінку з немовлям в візочку. Загинули люди/ Фото

За повідомленнями поліції, 9 січня о 14:30 на вулиці Велика Кільцева, 16 43-річний водій автомобіля «Форд Скорпіо» в нетверезому стані. наїхав на пішоходів. Постраждалі - 22-річна жінку та двоє дітей – 13-річний підліток і однорічний хлопчик, що знаходився у візочку, госпиталізовані. Їх стан зясовується.

 На вул.Дерев'янко 10 січня близько 11:20 зіткнулися ЗІЛ, Daewoo Lanos і Honda . За попередніми данними загинуло два чоловіка. Подробиці з'ясовуються.

 

У Богодухові Мерседес вилетів на зустрічну смугу, де зіткнувся з Чері.

Нагадаємо, що 27 грудня у Харкові сталася резонансна аварія. Toyota рухалася містом вулицею Салтівське шосе в напрямку проспекту Ювілейного. Не впоравшись з керуванням, автомобіль в'їхав у Volkswagen. Тікаючи з місця ДТП, водій авто виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з машиною "ВАЗ 2102".

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на місці події загинуло 8-місячне немовля. Його батьків, що знаходилися у автомобілі, госпіталізували з тілесними ушкодженнями у важкому стані. У водія - батька дитини - відкрита черепно-мозкова травма. Пізніше лікарі не змогли його врятувати.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель малолітнього потерпілого).

За попередніми даними, водій Toyota  перебував у стані алкогольного сп'яніння. Наразі він затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

 

comments powered by HyperComments