Безробітний накрав металу з дач, щоб заробити на горілку

П'ятниця, 13 січня 2017, 10:04
Обікрав дві дачі
Безробітний накрав металу з дач, щоб заробити на горілку

До правоохоронців спочатку звернулась 63-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що невідомий пошкодив вхідні двері її будинку та викрав 2 рулони металевої сітки, двигун до водяного насосу, три латунні крани та зрізав мідний кабель електропроводки на суму майже 3500 гривень.

Потім з заявою про крадіжку рулону металевої сітки, пічних конфорок та алюмінієвого посуду у поліцію звернувся 50-річний чоловік.

Працівники Дергачівського відділу поліції викрили у скоєнні злочину 27-річного жителя села Дворічний Кут. Крадене він планував здати в пункт прийому металобрухту, аби заробити на горілку.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років, - повідомили в поліції.

Раніше повідомлялось, що 33-річний житель Харківської області проведе 2,5 роки за ґратами за крадіжку. Житель селища Великі Проходи викрав з дачного будинка пенсіонера магнітолу, газонокосарку, набір електроінструментів, електричний чайник і газовий балон. Загалом матеріальна шкода, яку завдав крадій, оцінюється в 5 тисяч гривень.  33-річний чоловік, якого звинувачують у скоєнні злочена, був затриманий з речовими доказами. 

comments powered by HyperComments