У Харкові спіймали капітана-хабарника

Вівторок, 31 січня 2017, 20:59
Слідчі прокуратури Харківської області спільно з УСБУ в області викрили під час отримання хабара інспектора одного з відділів поліції ГУНП в області.
У Харкові спіймали капітана-хабарника

Спіймали 28-річного капітана поліції, що називається, на місці злочину – якраз у момент прийняття другого траншу у розмірі 4500 грн. Загальна сума хабара склала 6000 грн.
 
Поліцейський вимагав від підприємця 2000 грн. щомісячної плати за безперешкодну роботу та непритягнення того до кримінальної відповідальності за фактом порушення законодавства про працю (ст. 172 КК України).
 
Наразі прокуратура області проводить досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою). Нині вирішується питання про оголошення поліцейському підозри та обрання запобіжного заходу. Максимальна санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі, повідомили в прокуратурі Харківської області.

Днями  прокуратура Харківської області оголосила підозру про скоєння злочину керівникові одного з підрозділів фіскальної служби, котрий разом з колегою брав хабарі. А ще раніше повідомлялося, що прокуратура області спільно зі співробітниками УСБУ в області  під час отримання неправомірної вигоди викрила головного інспектора управління доходів і зборів з фізичних осіб однієї із податкових інспекцій в області.

comments powered by HyperComments