Затримано серійного дачного крадія з Харкова

Четвер, 2 лютого 2017, 18:09
Їздив в села обкрадати дачі
Затримано серійного дачного крадія з Харкова

34-річний житель села Цупівка переїхав до Харкова, і звідти виїзжав у села, де обирав дачні будинки, у яких довгий час не з’являлись господарі. З осель забирав коштовні речі та інше майно, яке можна було швидко винести. "Воровський" промисел збагатив його на 150 тис.грн.

Поліція подозрює його у скоенні 11 крадіжок. Набіги робив у селищах Прудянка, Слатине, села Шаповалівка, пошкоджував вікна і через них проникав у будинки.

Під час слідства з’ясувалось, що три крадіжки рецидивіст скоїв разом з двома поплічниками, особисті дані та місце проживання яких зараз з’ясовують оперативники.

Слідчими Дергачівського відділу поліції відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

Слідство триває, перевіряється інформація щодо причетності зловмисника до скоєння інших крадіжок з домоволодінь на території Дергачівського району та Харківської області.

Раніше повідомлялось, що підлітки кілька місяців  обкрадали дачі під Харковом. Скоювали крадіжки електроінструментів та речей домашнього вжитку.

comments powered by HyperComments