Затримано серійного крадія з садових товариств/ Фото

Середа, 22 березня 2017, 15:02
Обкрадав будівлі у Федорівці та на Старом Салтові /Вовчанський район/
Затримано серійного крадія з садових товариств/ Фото

34-річний харків’янин зривав навісні замки, проникав до дачних будинків, сараїв та привласнював електроінструменти, кабелі та інші дрібні речі, які можна було б продати. Викрадене перевозив до Харкова та збував. Усього він встиг обірасти 15 домівок.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вовчанським районним судом прийнято рішення взяти підозрюваного під варту.

Нагадаємо, що крадіжки з дач є одним з найчастіших злочинів на Харківщині.

Так, алкоголик в Солоницівці  вибив вікно, викрав зимову куртку, ковдру і алкоголь на суму близько 2000 гривень. Викрадені речі планував продати, а алкогольні напої випити.

У Балаклійському районі до чергової частини надійшла заява від 37-річної місцевої мешканки про те, що невідомі особи з території її дачної ділянки скоїли крадіжку металевих виробів. Дільничні офіцери опитали можливих свідків та перевірили пункти металобрухту, в одному з яких виявили викрадені речі. Зловмисниками виявились 37 та 38-річні місцеві мешканці, раніше судимі за майнові злочини та злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Викрадене чоловіки здали до пункту прийому металобрухту, а кошти витратили на власні потреби.

Дачу було обікрадено у Богодухівському районі. З заявою про зникнення з території дачного домоволодіння двох газових балонів до чергової частини звернулась місцева мешканка. Дільничний офіцер поліції Анатолій Скирда розповів, що завдяки розшуковим заходам правоохоронці швидко встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився безробітний 30-річний знайомий заявниці.

 

 

 

comments powered by HyperComments