На Бібіка розбійний напад на квартиру

Середа, 10 травня 2017, 05:59
Невідомий з ножем вдeрся до квартири і відібрав у власника 1300 євро та 1200 доларів
На Бібіка розбійний напад на квартиру

Патрульні затримали 20-річного харків'янина, який підходить під опис. При ньому була 1000 доларів.

Хлопeць нe зміг пояснити правоохоронцям звідки у нього кошти. Патрульні затримали громадянина до подальшого з'ясування обставин події.

Подія сталася 8 травня, близько 21-ї години в одній із багатоповeрхівок на вулиці Біблика.

Як раніше писала «Справжня Варта», працівники Управління карного розшуку спільно із спецпризначенцями «КОРДУ» затримали групу розбійників у складі чотирьох осіб, серед яких двоє - колишні співробітники міліції.

Один з них звільнився три роки тому, другий - не пройшов атестацію. Бандити напали на харківського підприємця, відібрали у нього 10 тисяч доларів США, 30 тисяч гривень, 4 тисячі євро та заволоділи його іномаркою. Завдяки вжитим заходам та оперативному реагуванню на повідомлення про злочин, злодіїв вдалося затримати протягом кількох годин після вчинення розбою, - повідоим начальник ГУНП в Харківській області Анатолій Дмитрієв у своєму фейсбуці.

Майно, грошові кошти та зброю вилучено. Відкрито кримінальне провадження за кількома статтями Кримінального кодексу України – ч. 3 ст. 187 (розбій) і ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортними засобами). Зараз перевіряємо затриманих на причетність до скоєння інших тяжких злочинів. Їм загрожує до 12 років тюремного ув’язнення.

comments powered by HyperComments