Гоп-стопники на Харківщині долучилися до "міжобласної кооперації"

Неділя, 3 вересня 2017, 07:02
Молодики з Харкова та Донецька об'єдналися для того, щоб грабувати селян
Гоп-стопники на Харківщині долучилися до "міжобласної кооперації"

Поліція поки що нарахувала на їхньому рахунку два схожих злочина. Підійщли на вулиці, побили, забрали мобілу і гроші, - повідомляє «Справжня Варта»

31 серпня до чергової частини Люботинського відділення поліції надійшли дві заяви від потерпілих про скоєння відносно них тяжких злочинів. Близько 23:25 30 серпня надійшло повідомлення про те, що до відділення нейрохірургії Харківської міської клінічної лікарні доставлено 46-річного мешканця міста Люботина з закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

Зі слів потерпілого було з’ясовано, що близько 21:00 на нього напали троє невідомих, побили та відібрали гаманець з 250 гривнями, а також мобільний телефон.

Пізніше аналогічне повідомлення надійшло від 45-річного місцевого мешканця. Він заявив, що став жертвою нападників, які побили його та відібрали мобільний телефон. Після отримання інформації правоохоронці терміново почали відпрацьовувати територію.

Зловмисників затримали. Ними виявилися троє безробітних 17-річних жителів міста Харкова та Донецької області. Двоє раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. За словами затриманих, таким чином вони намагалися поліпшити своє скрутне матеріальне становище.

Слідчі кваліфікували дії затриманих за ч.2 ст.186 (грабіж) та ч.2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Як раніше писала «Справжня Варта», харків’янин "відгоп-стопив" пенсіонерку.

Підскочив до неї на вулиці, схопив сумку та втік.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments