Начальник райвідділу міліції вибачився перед донецькою журналісткою за хамство підлеглих

П'ятниця, 22 листопада 2013, 19:43
Донецька міліція вибачилась за своє ставлення до журналіста Порталу неполітичних новин - NGO.donetsk.ua Вікторії Іщенко. Сьогодні Вікторія звернулась до правоохоронців зі спробою написати заяву про провокаційні листівки, а у відповідь почула глузування.
Начальник райвідділу міліції вибачився перед донецькою журналісткою за хамство підлеглих

22 листопада журналістка побачила біля свого будинку дві листівки з фотографією та написом "Ищенко Виктория. Єти люди хотят осуществить кровавую революцию в Украине!". Листівки з таким точно змістом знайшли ще мінімум двоє донеччан. Всі вони пов’язують це з участю у семінарі TechCamp, який був організований навесні цього року в Донецьку та на минулому тижні в Києві.

Вікторія Іщенко вирішила написати заяву до районного відділу міліції. Заяву скласти врешті вдалось, але журналіст зіткнулась з відвертим хамством місцевих правоохоронців. 

Буквально через годину після публікації Вікторії Іщенко подзвонив голова Куйбишевського райвідділу міліції Олександр Анохін. Правоохоронець вибачився перед журналістом за поведінку працівників відділу. "Я вже відреагував на таке ставлення. І ще буду піднімати це питання. Я погоджуюсь, що мої співробітники вели себе дуже невідповідно. Я дуже обурений. Ваша заява буде ретельно розглянута. Ми розберемось з цими листівками", - зазначив Анохін.

comments powered by HyperComments