Донбас загадковий: Чи то арабська контрреволюція, чи донецька сепарація збудилась від візиту посла США

Четвер, 4 квітня 2013, 13:20
Посол США в Україні Джон Теффт сьогодні відвідує Донецьк для участі в «Днях Америки». В місцевому культурному фонді "Ізоляція" проходить TechCamp Donetsk 2.0 – українсько-американський семінар, де представники громадських організацій та експерти у сфері технологій обговорюють проблеми, з якими стикаються.
Донбас загадковий: Чи то арабська контрреволюція, чи донецька сепарація збудилась від візиту посла США

Перед будівлею фонду розмістились протестувальники, які кричали гасла на кшталт  "Янкі хоум" та агітували щодо комунізму. "Видно, що їх плакати не зроблені нашвидкуруч, вони досить якісні", - повідомив кореспондент з Донецька.

У руках вони тримали прапори з гаслами "Донецька республіка". Вони закидають, що США - винуватці ситуації у Лівії та Сирії.

Донецький протест: безглуздий і безжалісний

www.ngo.donetsk.ua

У гучномовець вони кажуть, що "США навчають "жовторотих юнців" воювати". Також вони вважають, що треба "затаврувати ганьбою молодь, яка піддається аби на поклик зеленого долара, аби на власну недосвідченість".

Посол вже приїхав і виступив перед ЗМІ. "Я не знаю, хто ці люди, які тут сьогодні, але у демократичній країні головне право - це право на протест", - зазначив Джон Теффт

comments powered by HyperComments