Шлях потягам з РФ відкрито через Харківщину/ Фото, Відео

Понеділок, 13 березня 2017, 00:28
Поліція при підтримці місцевих жителів, залізничників і ветеранів АТО не дала заблокувати залізничне сполучення через станцію Куп’янськ-Сортувальний
Шлях потягам з РФ відкрито через Харківщину/ Фото, Відео

Як повідомили у ГУНП, 12 березня в приміщенні Куп’янського відділу поліції відбулась робоча зустріч за участі представників ГУНП, керівників РДА і мера міста, депутатів місцевих рад, керівника Ізюмської місцевої прокуратури, начальника Куп’янського МРВ УСБУ в Харківській області, начальника виробничого підрозділу «Укрзалізниці» та представників штабу блокування.

14:00 біля залізничної дороги Куп`янськ-Сортувальний група радикально налаштованих осіб із штабу блокування, у кількості 30 чоловік, все ж встановила намет з пунктом спостереження. Мотивація - здійснювати відстеження та блокування потягів з вугіллям, що прямують з території РФ.

Профспілка залізничників офіційно повідомила про проведення мирного зібрання проти блокади залізниці. Висловити свій протест проти намірів блокувальників вийшли близько 500 мешканців Куп'янська - залізничники, представники громадськості, депутати місцевих рад, ветерани АТО.

На місце події для встановлення усіх обставин виїхало керівництво ГУНП, Куп'янського відділу поліції та особовий склад у кількості близько 100 працівників.

В ході проведених керівництвом правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування, представників Укрзалізниці, перемовин з радикально налаштованими громадянами було досягнуто домовленості про припинення подальших намагань блокування руху залізничного транспорту. Блокувальники були змушені залишити територію, вони згорнули намет та в супроводі працівників поліції поїхали.

comments powered by HyperComments