У Харкові продовжують "серійно" бити активістів. Поліція надала подробиці/ Доповнено

Понеділок, 18 вересня 2017, 11:37
Цього разу побили представника "Демальянсу" Євгена Лісічкіна
У Харкові продовжують "серійно" бити активістів. Поліція надала подробиці/ Доповнено

Про це повідомили громадськості народний депутат України Роман Семенуха та депутат Харківської облради Дмитро Булах , - повідомляє «Справжня Варта»

Обидва депутати пов'язують побиття Лісічкіна з його громадською діяльністю, зокрема, у рамках Харківського антикорупційного центру. Його було побито у дворі будинка.

Як відзначив Роман Семенуха, попереднє побиття Дмитра Булаха не знашло поки що відображення у якихось результатах поліцейсбкого розслідування.

Як повідомили у ГУНП, о 9:50 до чергової частини Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що двоє невідомих побили 26-річного чоловіка на вулиці Коцарській.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Причини і обставини з’ясовуються. Постраждалий знаходиться на місці події. За попередніми даними, медики оцінюють стан його здоров’я як задовільний.

Факт події внесено до Журналу обліку правопорушень Холодногірського відділу поліції. Проводиться перевірка.

Доповнено.

Як повідомили у ГУНП, за фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 4-х років позбавлення волі.

Як раніше писала «Справжня Варта», під під'їздом свого будинку був сильно побитий Дмитро Булах ,  депутат Харківської облради, голова правління Харківського антикорупційного центру.

Після отримання інформації про напад на депутата обласної ради голова ХОДА Юлія Світлична дала доручення керівництву прокуратури Харківської області та Головного управління Національної поліції взяти на особистий контроль розслідування цього інциденту.

Контроль справи побиття депутата облради Дмитра Булаха взято під особистий контроль начальником харківської поліції Анатолієм Дмитрієвим.

Також представники громадських організацій, активісти та просто небайдужі харків’яни зібралися під стінами ХОДА, де в той момент проходила чергова сесія. Вони висловили свою підтримку голові Харківського антикорупційного центру та депутату облради Дмитру Булаху, якого було жорстоко побито неподалік власного будинку.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments