«Наполі» «Динамо» стояло: футбольний чемпіон України достроково завершив кампанію

Яша Томський  |  Четвер, 24 листопада 2016, 00:13
Для київського «Динамо» сезон в Лізі чемпіонів остаточно уперся в завершення.
«Наполі» «Динамо» стояло: футбольний чемпіон України достроково завершив кампанію

Зігравши на виїзді унічию з італійським «Наполі» у міжнародному форматі, київська футбольна команда за тур до кінця групового етапу «забила» собі невтішне останнє місце в квартеті.

Чемпіон України і до гри мав чисто математичні шанси влучити у плей-офф. І в середу, 23 листопада, команді Сергія Реброва необхідно було перемагати. Як стверджували самі гравці напередодні матчу, вони приїхали до Італії виключно за результатом. Але, якщо чесно і відверто, оце загравання з розрахунком примарних шансів тільки роздратувало вболівальників. Бо все вийшло як завжди: «динамісти» довго «крутили динаму» в центрі поля, але навіть не могли перейти центральну лінію. Жодного удару в площину воріт суперника так і не створили.

Натомість господарі свідомо грали в піддавки, хоча й можуть тепер кивати на невезіння. Але справжнісінький «нефарт» був у київської команди – далі передматчових запевнень справа так і не пішла.

Результат 0:0 дорівнює поразці – «Динамо» (К) достроково завершило єврокубкову кампанію. Якби виграло – з весни мало б шанс на Лігу Європи. А так тепер прийдешній матч проти «Бешикташа» – банальна формальність для «галочки».

comments powered by HyperComments