Ім'я Богдана Бондаренка записано в історію Харківської області - Світлична

Середа, 1 лютого 2017, 17:24
Голова ХОДА привітала Богдана Бондаренка, бронзового призера Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, з присвоєнням звання «Кращий спортсмен області 2016 року»
Ім'я Богдана Бондаренка записано в історію Харківської області - Світлична

«Мені приємно, що Богдан Бондаренко став кращим спортсменом області в 2016 році, а найкращим тренером – Віктор Бондаренко. Сьогодні маю честь від імені усіх жителів Харківщини привітати вас з цією подією. Хочу передати вам слова подяки за те, що ви прославляєте нашу область, за те, що на міжнародній арені формуєте імідж не лише регіону, але й України в цілому», - звернулася Юлія Світлична до спортсмена та його батька і тренера Віктора Бондаренко.

Указом Президента України спортсмен був нагороджений орденом «За заслуги ІІ ступеню», а його тренер - орденом «За заслуги ІІІ ступеню». А в грудні 2016 року депутатський корпус Харківської облради підтримав ініціативу голови ХОДА про присвоєння Богданові Бондаренку звання Почесний громадянин Харківської області. У рамках зустрічі керівник області вручила спортсмену відповідний диплом.

«Ті люди, які своєю працею заслуговують найвищих нагород, повинні творити історію свого рідного краю. Відтепер ім'я Богдана Бондаренка записано в історію Харківської області. Дякую вам за ваші досягнення. Ми пишаємося нашими земляками», - сказала Юлія Світлична.

comments powered by HyperComments