Харківські ультрас подякували Світличній за підтримку клубу "Металіст-1925"/ Фото, Оновлюється

Сергій Марков  |  Субота, 13 травня 2017, 19:46
Перед початком матчу "Металіст-1925" - "Єдність" (Плиски) ультрас Харкова розгорнули банер "Юліє Олександрівно, дякуємо за НАШУ команду".
Харківські ультрас подякували Світличній за підтримку клубу "Металіст-1925"/ Фото, Оновлюється

Як заявили ультрас, банер розгорнуто в знак вдячності голові ХОДА Юлії Світличній за підтримку нового спортклубу.

Артем Мошенський, лідер ультрас Харкова: " Ми побачили, що Юлія Олександрівна зацікавилася іграми нашого нового клубу і вважали за необхідне подякувати за підтримку так, як вміємо найкраще. Я знаю, що вона прихильник здорового способу життя і однозначно за розвиток спорту. Взагалі губернатори в інших областях не відвідують матчі аматорської ліги, віддаючи перевагу більш високому ріввню, де багато камер і преси. А вона ходить на наші ігри регулярно, значить щиро переживає за команду. Маю велику надію, що підтримка Юлії Олександрівни покаже потенційним інвесторам і членам клубу, що ми йдемо правильно і попереду тільки перемоги".

Як раніше писала «Справжня Варта», харківський «Металіст 1925» переможно зіграв із «Соллі Плюс» в матчі аматорського чемпіонату України.

Після матчу за футбольно-металістівською традицією гравці підійшли до фанатського сектору, щоб віддячити фанів харківської команди, і заспівали разом / ВІДЕО.

Керівники клубу планують, що «Металіст 1925» має, як мінімум, потрапити до професійної ліги, і як максимум – стати переможцями Чемпіонату України.

Зокрема, Сергій Стороженко, організатор команди «Металіст 1925», наголосив, що молода та нова команда зараз перебуває в аматорській лізі. Проте вона на сьогоднішній день не має жодного відношення до інших спортивних клубів чи об’єднань. І незважаючи на статус новачків, у представників клубу плани досить амбітні.

«Але завдання просте і складне – вигравати кожну зустріч і наприкінці чемпіонату зайняти сходинку, яка дозволить нам, як мінімум, потрапити до професіональної ліги, і, як максимум – виграти Чемпіонат України», – підкреслив він.

comments powered by HyperComments