«Металіст 1925» має стати футбольним клубом європейського рівня - організатори

Юлія Гуш  |  П'ятниця, 31 березня 2017, 14:32
Керівники клубу планують, що «Металіст 1925» має, як мінімум, потрапити до професійної ліги, і як максимум – стати переможцями Чемпіонату України
«Металіст 1925» має стати футбольним клубом європейського рівня - організатори

Керівники футбольної команди «Металіст 1925» поділилися своїми планами стосовно старту другого кола Чемпіонату України з футболу спортивного сезону 2016-2017 років. Зокрема, Сергій Стороженко, організатор команди «Металіст 1925», наголосив, що молода та нова команда зараз перебуває в аматорській лізі. Проте вона на сьогоднішній день не має жодного відношення до інших спортивних клубів чи об’єднань. І незважаючи на статус новачків, у представників клубу плани досить амбітні.

«Але завдання просте і складне – вигравати кожну зустріч і наприкінці чемпіонату зайняти сходинку, яка дозволить нам, як мінімум, потрапити до професіональної ліги, і, як максимум – виграти Чемпіонат України», – підкреслив він.

«Перед нами стоїть непроста, амбіційна задача – створення футбольного клубу з нуля, – розповів Ігор Кадькаленко, комерційний директор «Авангард» Харків», – так, нам доводиться стикатися з певними труднощами. Але завдяки стабільному фінансовому забезпеченню співорганізаторів, підприємців та членів клубу, персонал працює в умовах фінансової стабільності. Я впевнено можу заявити, що клуб не залежить від бажань однієї людини, що він не стане іграшкою в чиїсь руках. Так як ми поставили перед собою завдання – створення клубу європейського рівня. Де кожен мешканець міста має право вважатися його співвласником».

За його словами, співпричетність кожного – це єдиний шлях до розвитку великого футболу у Харкові. Кадькаленко пообіцяв, що і керівництво, і команда клубу буде сприяти його розвитку, «зростати в рейтингу турнірних таблиць», а також проводити активну медіа-кампанію, яка дозволить їм бути відкритими перед вболівальниками. Він також висловив сподівання, що «Металіст 1925» стане новатором у сфері вітчизняного футболу.

Олександр Призетко, головний тренер команди «Металіст 1925», у свою чергу розповів, що на даний момент у команді знаходиться семеро новачків. Їм зараз приходиться непросто через наявну конкуренцію, проте вони її витримують. А щодо всієї команди загалом, то вона, за словами Призетко, після довгої зимової перерви змогла виконати весь об’єм запланованої роботи.

Керівники клубу «Металіст 1925» планують привернути якомога більше вболівальників. Для цього вони, зокрема, запустили програму з он-лайн-продажів білетів, чим зараз може похвалитися тільки три українські клуби. Крім того, великі сподівання вони покладають на ультрас як на найбільш активну частину шанувальників футболу.

Як раніше писала «Справжня Варта», на офіційному сайті команди з'явилася послуга з продажу квитків в режимі online. Відтепер кожен бажаючий відвідати домашній матч команди «Металіст 1925», може придбати квиток, не виходячи з дому.

Також Збірна України U-17 з футболу вийшла на Євро-2017. У третьому турі еліт-раунду кваліфікації українці здобули вольову перемогу над Австрією (2:1).

comments powered by HyperComments