Харківський «Металіст 1925» зіграє на столичному стадіоні

Вівторок, 13 червня 2017, 21:33
19 червня харківська футбольна команда «Металіст 1925» проведе зустріч з переможцем західної зони чемпіонату Асоціації аматорського футболу України – командою «Агробінес» з Хмельницької області.
Харківський «Металіст 1925» зіграє на столичному стадіоні

Фінал такого великого турніру ААФУ вперше пройде на головному стадіоні України – НСК «Олімпійський», повідомляє «Справжня Варта». Матч розпочнеться 19 червня о 18:00.

Тривалий час місце і дата проведення фінального матчу були невідомі, відзначили у клубі. Команди та організатори, які проводять змагання, намагалися узгодити прийнятні для всіх умови проведення заключного матчу спортивного сезону. І ось 13 червня стало відомо, що фінальний матч «Металіст 1925» проведе в Києві на полі стадіону Національного спортивного комплексу «Олімпійський». Активну участь у розв'язанні всього комплексу організаційних питань взяла голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична.

Як відомо, команда «Металіст 1925» створена менш ніж рік тому ентузіастами, уболівальниками та соціально орієнтованими бізнесменами. Команда отримала підтримку керівництва області. За підсумками сезону «Металіст 1925» посів перше місце в груповому турнірі та домігся права не тільки зіграти в фіналі з переможцем іншої групи – командою «Агробінес», а й почати наступний спортивний сезон у професійній лізі.

Більше новин на спортивну тему читайте на сайті «Справжньої Варти».

 

comments powered by HyperComments