Матчі групового турніру Ліги Чемпіонів вперше пройдуть на харківському стадіоні - Світлична

Середа, 13 вересня 2017, 12:57
Таку можливість Харкову надав "Шахтар", який зіграє на "Металісті" з клубами Італії, Англії та Нідерландів
Матчі групового турніру Ліги Чемпіонів вперше пройдуть на харківському стадіоні - Світлична

«Спорт - це не тільки змагання. Спортивні заходи згуртовують націю, виховують молодь, демонструють впевненість та розвиток, додають міжнародної поваги до регіону», - підкреслила голова ХОДА Юлія Світлична, коментуючи старт масштабної спортивної події на Харківщині , - повідомляє «Справжня Варта»

Вона також побажала успіху українському футбольному клубу та відзначила: «Сподіваємось побачити матчі плей-офф у Харкові».

Матч між «Шахтарем» та «Наполі» розпочнеться на стадіоні «Металіст» о 21:45.

Як раніше писала «Справжня Варта», футбольні матчі європейського та світового рівня повернулися до Харкова після тривалої перерви в 2016 році. Цьому передувала активна спільна робота ХОДА та Федерації футболу України. Питання повернення до регіону великого футболу підняла голова ХОДА Юлія Світлична, звернувшись з пропозицією про співпрацю до Президента Федерації футболу України Андрія Павелка. Результатом став підписаний сторонами Меморандум, цілями якого є популяризація та розвиток футболу на території Харківської області. У результаті вже в листопаді 2016-го на стадіоні «Металіст» зіграли товариський матч збірні України та Сербії. У лютому 2017 року в Харкові пройшов матч Ліги Європи між «Шахтарем» і «Сельтою». У травні 2017-го – фінал Кубку України. А 2 вересня матч кваліфікації чемпіонату світу – 2018 між збірними України та Туреччини.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments