Андрій Винокуров показав непоганий результат на чемпіонаті Європи

Вівторок, 24 жовтня 2017, 19:07
Харківський велогонщик отримав "бронзу" у дисципліні «кейрін».
Андрій Винокуров показав непоганий результат на чемпіонаті Європи

Змагання відбулись з 18 по 22 жовтня в Берліні, - повідомляє «Справжня Варта».

Ще в одній дисципліні – спринті, Винокуров, підопічний Заслуженого тренера України Олени Голубєвої, зупинився в кроці від п’єдесталу, посівши четверте місце. У півфіналі Андрій поступився майбутньому чемпіону - французу Себастьяну Вігеру, а в перегонах за бронзову медаль - росіянину Денису Дмитрієву.

У командному спринті українська команда, де разом з Андрієм Винокуровим виступали львів'яни Андрій Куценко та Володимир Бучинський, посіла лише дев’яте місце.

На цьому чемпіонаті також виступала і харків'янка Олена Старикова. На жаль, потрапити до числа призерів їй не вдалося. Найкращий результат Олена показала в гіті на 500 метрів з місця, де посіла четверте місце.

Загалом на цьому чемпіонаті Європи українські велосипедисти завоювали 1 срібну та 3 бронзові нагороди. У медальному заліку збірна України посіла 11-те місце. Перше було за німцями (5 золотих, 4 срібні та 3 бронзові). Друге місце посіли французи (5-1-2), а третє - команда Великобританії (3-1-0).

Як раніше писала «Справжня Варта», з 11 по 14 серпня відбулися міжнародні змагання «Гран-Прі Галичини» та юнацький чемпіонат України з велоспорту на треку.

У п’ятих за рахунком велоперегонах «Гран-Прі Галичини» брали участь близько 130 спортсменів з шести країн світу, серед яких був і чинний володар Кубку світу Андрій Винокуров. На львівському велотреку харків’янин впевнено переміг у двох дисциплінах. Він здобув золоту медаль у спринті, здолавши у фіналі литовця Сваюноса Йонаускаса, а також був першим на фініші в дисципліні «кейрін». Другим у цій дисципліні став львів'янин Володимир Бичинський, а замкнув призову трійку Сергій Омельченко з Азербайджану.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments