В Україні знайшли дівчину, яка не стриглася 18 років / ФОТО

П'ятниця, 7 квітня 2017, 04:18
Довжина коси тернопільської студентки Анжеліки Заянчуковської вже майже така ж, як і ріст дівчини.
В Україні знайшли дівчину, яка не стриглася 18 років / ФОТО

19-річна Анжеліка розповідає, що в дитинстві, в рік і три місяці, батьки повністю обрізали їй волосся, щоб росло густіше й швидше. Після цього дівчина ніколи вже не стриглася, лише підрівнювала кінчики. Ще в школі вона виділялася своєю косою.

Наразі Анжеліка є володаркою розкішного довгого волосся. Зріст Анжеліки – 1 метр 67 сантиметрів, а волосся, яке вже спускається нижче колін, в довжину досягає 1 метра 50 сантиметрів.

Дівчина розповідає, що в її родині майже всі жінки мали довге волосся. У бабусі й хресної воно теж сягало рекордної довжини. Навіть чоловіки в родині дівчини мали довге волосся. Батько, розповідає Анжеліка, свого часу відростив волосся нижче лопаток: посперечався на ящик шампанського, що запустить коси, не буде обрізати. І за 5 років виграв спір.

Батьки Анжеліки живуть у місті Дунаївці на Хмельниччині, а дівчина здобуває фах економіста в Тернополі. В економічному університеті, де навчається, вже звикли до унікальної довгокосої студентки, хоча і дня не буває, аби хтось не оглянувся їй услід. Люди зупиняють і на вулиці, запитати про косу або ж висловити своє захоплення.

Догляд за таким волоссям – це тривала процедура, яка забирає багато часу. За волоссям дівчина доглядає сама. Особливих засобів не використовує, двічі миє шампунем та один раз ополіскує бальзамом. При цьому вона ніколи не користується феном. Миє волосся на ніч, згодом закутує в рушник і ходить із розпущеним дома, поки не висохне. Завдяки цьому, каже, воно шовковисте й приємне на дотик.

Діюча українська рекордсменка з найдовшим волоссям – Христина Кречківська з Дрогобича – на вісім років старша за Анжеліку. Довжина її волосся становить 2 метри 45 сантиметрів, це зафіксували представники національного реєстру рекордів. А от у Книзі рекордів Гіннеса офіційно як найдовше волосся зареєстрована зачіска китаянки Ксіе Квіпінгт. Довжина її волосся – 5 метрів 63 сантиметри, наводить порівняння тернопільське інтернет-видання «Наш день».

comments powered by HyperComments