Завчасна підготовка може захистити абітурієнтів від зайвого стресу в день іспиту

Неділя, 21 травня 2017, 19:14
23 травня пройдуть тести з української мови та літератури, які є першими в основній сесії Зовнішнього незалежного оцінювання.
Завчасна підготовка може захистити абітурієнтів від зайвого стресу в день іспиту

Як передає Міносвіти, вже 70% охочих пройти тестування мають роздрукували запрошення-перепуски для участі в ньому. У свою чергу, в Українському центрі оцінювання якості освіти закликали їх поставитися відповідально до підготовки необхідних документів. А також готуватися до іспитів завчасно, що допоможе уникнути зайвого стресу під час самого тестування.

Загалом, під час прибуття до пункту тестування необхідно мати при собі оригінал сертифіката учасника ЗНО, оригінал документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті та запрошення-перепустку. Відсутність одного з перелічених документів або подання його копії унеможливить участь у тестуванні.

Як повідомляла «Справжня варта», тест з української мови та літератури відбудеться 23 травня. Він є обов’язковим для всіх випускників: як для тих, хто вступає до вишів, так і для інших одинадцятикласників, адже результати цього тесту зараховуються в школах як результати державної підсумкової атестації.

comments powered by HyperComments