Харківщині доведеться на міжнародному рівні представляти всю Україну - експерт про засідання комітету Конгресу місцевих і регіональних влад

Середа, 14 червня 2017, 19:31
Це дуже важлива і статусна подія для Харкова
Харківщині доведеться на міжнародному рівні представляти всю Україну - експерт про засідання комітету Конгресу місцевих і регіональних влад

Таку думку висловила координатор «Харківського громадського форуму» Світлана Резван, коментуючи вчорашній виступ голови ХОДА Юлії Світличної у прямому ефірі каналу "Україна", - повідомляє «Справжня Варта» з посиланням на "Восточный Дозор".

" Зважаючи на роль Конгресу, який є одним з трьох основних підрозділів Ради Європи, хочу зауважити, що це дуже важлива і статусна подія для Харкова. Нам доведеться на міжнародному рівні представляти всю Україну.

А проведення засідання в Україні, по-перше, свідчить про рівень міжнародної довіри до країни, а, по-друге, на зустрічі будуть розглядатись не тільки загальноєвропейські питання, а й окрема увага буде приділена саме українським питанням, що говорить про те, що Європі не байдуже що і як у нас відбувається) А Харків буде на шпальтах усіх європейських видань і здобуває собі новий міжнародний імідж", - написала Резван у своєму фейсбуці.

Нагадаємо, що виїзне засідання Моніторингового комітету в Харкові відбудеться 27 червня. На Харківщину прибудуть понад 100 євродепутатів різних рівнів з Берліна, Парижа, Лондона, країн Східної Європи, Балтії.

Як раніше писала «Справжня Варта», голова ХОДА Юлії Світличної у прямому ефірі каналу "Україна" відзначила про майбутнє засідання у Харкові Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи: «Це знакова подія і сигнал довіри європейських організацій до Харківщини, яка має спільні кордони з РФ, зоною АТО».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments