Світлична розповіла телеглядачам про знакові події в житті регіону

Сергій Марков  |  Вівторок, 13 червня 2017, 21:26
Ці події безпосередньо "працюють" і на імідж України в цілому
Світлична розповіла телеглядачам про знакові події в житті регіону

Про це губернаторка розповіла в прямому ефірі каналу "Україна", - повідомляє «Справжня Варта».

Перш за все Юлія Світлична відзначила ту роботу, яка ведеться у напрямку підвищення соціальних стандартів харків’ян, зокрема, через  зростання заробітної платні у промисловому секторі. Підприємства регіонів мають для цього достатньо ресурсів.

«На сьогодні майже 75 відсотків підприємств області працюють з прибутком, а ще два роки тому ми мали майже 50 відсотків», - відзначила голова ХОДА.

Також Світлична відзначила користь безвізу для держави і українців, важливість Чемпіонату Європи з боксу та готовність області його гідно прийняти, важливість для міжнародного іміджу регіону і України проведення на Харківщині засідання Моніторингового комітету Конгресу регіональних влад Ради Європи.

«Це знакова подія і сигнал довіри європейських організацій до Харківщини, яка має спільні кордони з РФ, зоною АТО», - сказала вона.

Як раніше писала «Справжня Варта», Світлична побажала українським боксерам витримки, терпіння і перемоги.

«Мені дуже приємно, що місцем для проведення заходу такого масштабу - чемпіонату Європи 2017 року з боксу серед чоловіків, який вперше проходить в Україні, - обрано саме Харків. Маю велику надію, що українським спортсменам наш регіон принесе вдачу, і кожен з вас покаже, на що він здатний», - звернулася до спортсменів Юлія Світлична

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments