Світлична побажала українським боксерам витримки, терпіння і перемоги

Вівторок, 13 червня 2017, 11:05
Збірна команда України з боксу готова до Чемпіонату Європи
Світлична побажала українським боксерам витримки, терпіння і перемоги

«Мені дуже приємно, що місцем для проведення заходу такого масштабу - чемпіонату Європи 2017 року з боксу серед чоловіків, який вперше проходить в Україні, - обрано саме Харків. Маю велику надію, що українським спортсменам наш регіон принесе вдачу, і кожен з вас покаже, на що він здатний», - звернулася до спортсменів Юлія Світлична, - повідомляє «Справжня Варта»

Глава ХОДА передала спортсменам слова підтримки від Президента України Петра Порошенка. Керівник області побажала українським спортсменам витримки, терпіння і перемоги.

Як раніше писала «Справжня Варта», збірна команда України з боксу провела відкрите тренування.

Захід пройшов у залі Обласного спортивного комплексу «ХТЗ» 9 червня напередодні старту в Харкові чемпіонату Європи 2017 року з боксу серед чоловіків.

Головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський підкреслив: команда готова до змагань, на даний момент триває бойова практика на старті чемпіонату.

У відкритому тренуванні взяли участь боксери з України, Литви та Шотландії.

За інформацією Дмитра Сосновського, честь збірної захищатимуть двоє харків'ян. Це Юрій Шестак - у ваговій категорії до 60 кг і Рамазан Муслімов - до 91 кг.

«Юрій Шестак - досвідчений боксер, він перемагав на серйозних міжнародних турнірах. Рамзан Муслімов - молодий спортсмен, хоча вже став бронзовим призером чемпіонату Європи серед спортсменів до 22 років у важкій вазі», - зазначив Дмитро Сосновський.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments