"Зелений Фронт" оголосив збір сухарів для затриманих земельних махінаторів. Нинішніх та майбутніх

Четвер, 24 березня 2011, 23:19
Сільський голова Черкаської Лозової (Дергачівський район) Павло Шаболтас був затриманий за підозрою у махінаціях із землею. Його підозрюють у фальшуванні документів та незаконному виділенні 10 земельних ділянок на загальну суму 1,8 млн. грн
"Зелений Фронт"  оголосив збір сухарів  для затриманих земельних махінаторів. Нинішніх та майбутніх

Громадська організація "Зелений Фронт" неодноразово заявляла про незаконність цих виділень землі в районі Березового гаю (П'ятихатки). Слідство у кримінальній справі є результатом, серед іншого, і звернень "ЗФ". Проте з гуманих міркувань "Зелений Фронт" не хоче залишати затриманого чиновника напризволяще.

Активісти "ЗФ" розпочинає збирання сухарів для Павла Шаболтаса. Сухарі можуть жертвувати всі охочі за адресою: Харків, вул. Пушкінська, буд.5, кім. 327  щодня крім вихідних. Контактний телефон: 674-52-53.  "ЗФ" закликає усіх харків'ян активно приєднуватися до оголошеної гуманої акції, але передачі для затриманих від сторонніх людей не приймають.

Для передачі до СІЗО необхідні родичі затриманого або його адвокати. Тому  "Зелений Фронт"  вирішив сухарі, зібрані для П.Шаболтаса, передати його колезі - Пісочинському селищному голові Олександру Чернобаю. На думку громадських активістів, останній незабаром може зустрітися з паном Шаболтасом за гратами.

Під керівництвом пана Чернобая, який вже не першу каденцію обіймає посаду голови, сесія Пісочинської селищної ради 15 січня 2009 р. ухвалила рішення про передачу в оренду земельної ділянки в урочищі "Рижовський парк", яке належить до державного лісового фонду. Територіально це 3-й квартал Бабаївського лісництва, яке взагалі перебуває поза компетенцією селищної ради. Відповідно до чинного законодавства, розпорядження державними землями органів та осіб, не уповноваженими на це, має всі ознаки посадового злочину. Для лісозахисників  "ЗФ" цілком очевидно, що пісочинський голова впевнено рухається стежкою свого колеги з Черкаської Лозової. Через це у нього найближчим часом може виникнути можливість особисто передати сухарі пану Шаболтасу.

Про владу в селищі Пісочин ми вже писали:

Влада в селищі Пісочин за 2 роки подорожчала на 33 %!

comments powered by HyperComments