У Харкові відбулась зустріч з головою всеукраїнської громадської організації «Ніхто крім нас» Олександром Ковальовим

Жанна Титаренко  |  П'ятниця, 21 жовтня 2011, 22:38
Спочатку, Олександр Ковальов дбав про учасників бойових дій в Афганістані, Косово, Ліберії та інших країнах. Потім докладав зусилля до захисту їх прав. Зараз взявся за соціальний захист не лише членів своєї організації, а всього українського народу.
У Харкові відбулась зустріч з головою всеукраїнської громадської організації «Ніхто крім нас» Олександром Ковальовим

Під час зустрічі Олександр Ковальов наголосив на тому, що головними організаторами нещодавньої масової акції протесту проти злочинних дій Верховної Ради України були "Союз Чорнобильців", "Союз Афганців" і ВГО «Ніхто крім нас».

Олександр Ковальов також повідомив, що напередодні  цієї масової акції протесту в офісі ВГО «Ніхто крім нас» відбулись обшуки, під час яких отримала тілесні ушкодження секретарка організації. Обшуки також були і в помешканні самого О. Ковальова.

Сьогодні, Олександр Ковальов закликав мешканців Харкова долучитися до всеукраїнських акцій протесту проти злочинних дій Верховної Ради України, які відбудуться 3 листопада біля будинків обласних і районних рад.

Водночас, О. Ковальов наголосив на тому, що в жодному разі не закликає людей до війни чи інших силових дій, оскільки питання саморозпуску Верховної Ради треба спробувати вирішити мирним шляхом.

«Ми не прихильники радикальних дій, але якщо нас змусять, то буде Бог суддя», - додав  Ковальов.

Організація «Ніхто крім нас», за словами Олександра Ковальова, не має на меті прихід до влади. Тому ті, хто хочуть долучитись до акцій протесту мають залишити осторонь партійну символіку, аби не відштовхувати нею від участі в акції людей з іншими політичними поглядами.

Під час зустрічі також було зазначено, що наразі афганців звільняють з міліції й армії, і телеканали відмовляються надавати прямий ефір для розповсюдження інформації про масові акції протесту і можливий розпуск парламенту.

comments powered by HyperComments