В Харкові водій іномарки збив двох перехожих

П'ятниця, 7 грудня 2018, 11:48
Двоє постраждалих — 34-річний чоловік та 35-річна жінка — потрапили до лікарні.
В Харкові водій іномарки збив двох перехожих

ДТП сталося вчора, 6 грудня близько 21:40, на вулиці Миру Харкова. Як передає Відділ комунікації поліції Харківської області, чоловік, який в той день сидів за кермом «Hyundai», прямо на пішохідному переході наїхав на двох пішоходів. В результаті зіткнення 34-річний чоловік залишився з переломом ноги, 35-річна жінка – з закритою черепно-мозковою травмою та забоями. 

Було відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкцію статті передбачається максимальне покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років, позбавлення права керувати транспортом на три роки або без нього. Обставини ДТП встановлюються. 

Нагадаємо, що нещодавно на Харківщині був зафіксований новий випадок телефонного шахрайства. Пенсіонерка передала зловмиснику 25 тисяч гривень. Гроші мали піти на позитивне вирішення справи її доньки, яка буцімто завдала людині тілесних ушкоджень іншій людині. 

comments powered by HyperComments