Новости на главную

10:16
10–14 жовтня в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» відбудеться Другий Міжнародний форум молодих науковців з прикладної фізики та інженерії.
15:51
Проте з його реалізацією можуть виникнути певні проблеми.
15:43
З керівником Цивільного Корпусу «Азов» - про майбутню партію, комерціалізацію «Свободи», плідну співпрацю зі Світличною та територіальну оборону.
15:28
У саду Шевченка 3 жовтня відкрився Покровський ярмарок.
10:19
Національне агентство України з питань державної служби оприлюднило список претендентов на посаду голови ХОДА.
10:03
Таким чином можна забезпечити безпеку і пішоходів, і водіїв.
19:19
Таке запитання ставили хлопцям і дівчатам в «розах» кольорів «Металіста», котрі шли з боку стадіону, зустрічні «кузьмічі».
11:33
ЦВК призначила вибори на грудень поточного року, які мають відбутися в 41 об’єднаній територіальній громаді.
17:32
Переможців та лауреатів щорічного конкурсу «Молода людина року - 2016» нагородили у Харківській міській раді. У числі переможців - п'ятиразовий чемпіон ХV Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро, рекордсмен Європи та світу з плавання Максим Крипак
15:24
В.о. голови Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична розповіла, що дасть регіону меморандум про співпрацю, підписаний в рамках VIII Міжнародного економічного форуму «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи!» між ХОДА, Харківською обласною громадською організацією «Асоціація приватних роботодавців» і Представництвом Центру міжнародного приватного підприємництва в Україні (CIPE).