Сьогодні вживання спиртних напоїв принесе воістину фантастичний результат

Четвер, 28 серпня 2008, 09:41
Хапаємо турбобластер, сідаємо у ракету й летимо на альфу Центавра святкувати день народження одного із двох тат вітчизняної фантастики – Аркадія Стругацького.

Про інші події цього дня

В 1904 р. в американському місті Ньюпорт автоекспрес уперше присуджений до тюремного ув'язнення за перевищення швидкості. Тю, це вони тоді ще п'яних водіїв не зустрічали, і тому так звірствували.

В 1908 р. відбувся перший політ першого російського дирижабля «Навчальний». Як говориться, «добре бути дирижаблем – усюди дирити гострим жаблем».

В 1964 р. під час турне по США «Бітлз» зустрілися з Бобом Діланом, який вперше запропонував їм спробувати марихуану. Незабаром репертуар «Бітлов» поповнився колекцією нових цікавих пісень.

В 1968 р. сингл «The Doors» – «Hello, І Love You» продано у кількості одного мільйона копій.

В 1994 р. після 290 років використання в Росії вилучені з обігу копійки. Дріб'язок по кишенях тирити стало трішки важче.

Щодо знаменитих миру цього

В 1749 р. зупинилася мить, і народився прекрасний німецький учений і письменник Іоганн Вольфганг Ґете, («Фауст», «Страждання юного Вертера», «Поезія й правда»).

Цитата: «Усіляка розумна думка вже приходила кому-небудь у голову, потрібно тільки постаратися ще раз до неї прийти».

В 1925 р. на світ з'явився Аркадій Стругацький, російський письменник-фантаст і чудовий перекладач. До речі, ім'ям братів Стругацьких названа мала планета в астероїдном поясі Сонячної системи.

В 1965 р. – Шанья Твейн (справжне ім'я Ейлин Реґіна Едвардс), канадська кантрі-виконавиця, власниця багатьох «платинових» альбомів.

А православні святкують сьогодні Успіня Пресвятої Богородиці. Прикмети цього дня говорять: «З Успіня сонце засипає». І, що саме головне, – «Кінець жнив; складчини, братнє ПИВО, останній, іменинний сніп».


 

comments powered by HyperComments