Дорогі самогубці! Озирніться – навколо стільки приємних речей, які можна з'їсти чи випити

П'ятниця, 10 вересня 2010, 08:24
10 вересня – Всесвітній день запобігання самогубствам. Тема невесела та місцями неприємна, але на те і є цей день, щоб можна було пояснити людям, яким не хочеться жити, що насправді це дуже цікавий процес.
всесвітній день запобігання самогубствам

Всім зневіреним і приреченим: якщо ситуація здається зовсім вже безвихідною, пам'ятайте, що існує одне безвідмовний засіб навіть від жорстокої депресії – напитися!

Також у цей день...

У 1894 році в Лондоні оштрафований перший водій за водіння автомобіля в п'яному вигляді – таксист Джордж Сміт. Не впоравшись з керуванням, він в'їхав точно в двері будинку. Штраф склав 1 фунт стерлінгів. А може, він просто хотів подати авто безпосередньо до дверей квартири...

1918 – журналіст і історик Чарльз Репінгтон першим назвав поточну війну Першою світовою.

1993 – на телеканалі «Fox Television» відбулася прем'єра першого епізоду культового американського фантастичного телесеріалу 1990-х років «Секретні матеріали».

1998 – випускники Стенфорда Ларрі Пейдж і Сергій Брін зустрілися з одним із засновників «Sun Microsystems» Енді Бехтольшаймом. Після недовгої розмови і демонстрації пошукової системи Бехтольшайм виписав чек на сто тисяч доларів на ім'я тоді ще не існуючої компанії «Google Inc». Тепер цей день відзначається як День Пошуку або, так би мовити, Гуглів день.

Про знаменитих світу цього...

У 1899 році народився Вольф Мессінг, телепат, гіпнотизер, ясновидець, людина-загадка.

1914 – Роберт Уайз, американський кінорежисер, володар двох «Оскарів» («Вестсайдська історія», «Звуки музики»).

1912 – Херлуф Бідструп, знаменитий датський художник-карикатурист.

1938 – Карл Лагерфельд, німецький модельєр, творець парфумів і фотограф.

1945 – Хосе Фелісіано, пуерторіканський музикант, сліпий від народження. З 1963 року він регулярно записує платівки, дуже багато гастролює, був лауреатом премій «Греммі», написав музику до популярного в 70-ті роки фільму «Золото Маккени».

1954 – Дон «Дракон» Уілсон, американський актор, зірка «каратешних» бойовиків.

1958 – Кріс Коламбус, американський кінорежисер («Місіс Даутфайр», «Один вдома», «Двохсотрічна людина», «Гаррі Поттер і філософський камінь»).

1960 – Колін Ферт, англійський актор («Mamma Mia!», «Англійський пацієнт», «Щоденник Бріджет Джонс», «Гордість і упередження»).

1968 – Гай Рітчі, англійський кінорежисер («Карти, гроші і два стволи», «Рок-н-ролльщиків», «Великий куш», «Шерлок Холмс»), колишній чоловік Мадонни.

Не цокаючись...

У 1995 році помер Шарль Деннер, французький актор.

У Харкові...

За указом 10 вересня 1733 року слобожан зобов'язують утримувати на квартирах три драгунських і один гарнізонний полк, на них же тепер лежить обов'язок забезпечувати полки продовольством для людей і коней.

Іменини відзначають...

Ганна, Анатолій, Арсеній, Опанас, Веніамін, Володимир, Григорій, Данило, Денис, Юхим, Захар, Гнат, Інеса, Осип (Йосип), Карл, Лаврентій, Макар, Мойсей, Нестор, Микола, Павло, Сава, Федір.

ru.wikipedia.org
all.kharkov.ua
city.kharkov.ua

comments powered by HyperComments