Гороскоп на 15 жовтня по знаках Зодіаку. Овни утілять в життя найсміливіші фантазії, а Скорпіонам варто відпочити

Четвер, 15 жовтня 2009, 09:10
Місяць в Діві. Період, коли душевний стан відбивається на здоров'ї. Загострюється взаємозв'зок духовного і матеріального. Результат спілкування і взаємодії залежатиме від конкретики. Добре б поклопотатися про систему живлення.
гороскоп

Овен (21 березня — 20 квітня)
День буде вдалим, продуктивним і цікавим. Ваше завдання – не приймати близько до серця дрібні непорозуміння і не сходити з вибраного шляху. Рішення, прийняті самостійно, будуть вдалими. Втілення в життя сміливих ідей, які відвідають вас сьогодні, — всього лише питання часу; результат же перевершить ваші очікування. Можливі приємні подарунки. Порадують знаки уваги з боку старих і нових знайомих; у вас не буде причин скаржитися на самоту. Відносини з улюбленою людиною йдуть на лад, але ви не повинні форсувати події, проявляти зайву ініціативу – простежте за тим, як розвивається ситуація, обдумайте положення, що створилося.

Телець (21 квітня — 21 травня)
Дуже сильні позитивні тенденції, що дозволяє добитися значних успіхів в багатьох сферах життя. Вірогідні вигідні операції, можна розраховувати на грошові надходження, повернення боргів, подарунки. Покупки будуть вдалими, про інвестиції в розвиток власного бізнесу теж не доведеться жаліти. Ділові переговори дадуть відмінний результат, якщо ви розраховуватимете не тільки на свою чарівливість, але і на професійні якості, навики і уміння.Складається сприятлива ситуація для змін в особистому житті, можна розраховувати на виконання бажань. Вдалий збіг обставин дозволить зав'язати цікаві знайомства. Не упустите шанс відмінно провести час, відправившись в несподівану подорож.

Близнюки (22 травня — 21 червня)
Професійний клопіт помітно ускладнить життя Близнюкам, і справу не тільки в нових справах, але і в необхідності виправляти помилки, допущені раніше, боротися з наслідками власної легковажності. Ваша цілеспрямованість принесе непогані плоди, але до неї абсолютно необхідно додати також терпіння і готовність до компромісів. На переговорах можна обговорювати фінансові питання, а ось розділення обов'язків торкатися не коштує, як і будувати плани, що відносяться до довгострокової співпраці.Не так просто порозумітися з улюбленою людиною. До того ж Близнюки сьогодні вважають за краще не говорити про проблеми, що накопичилися, і претензії, а лише мовчазно ображатися або намагатися приховати свої емоції. Це не сприяє ні поліпшенню настрою, ні гармонії у відносинах.

Рак (22 червня — 23 липня)
Можливі розбіжності з друзями, спори із-за дурниць. Постарайтеся бути поблажливими до чужих слабкостями, але і від себе не вимагайте дуже багато чого – цей день можна провести вельми приємно, якщо на якийсь час забути про ті проблеми, вирішити які негайно неможливо. Ви будете душею будь-якої компанії, але поступите мудро, якщо не станете давати улюбленій людині приводів для ревнощів.Не приховуйте свої відчуття, будьте щирі з оточуючими. Дуже небезпечно говорити близьким те, що вони, на вашу думку, бажають почути, або брати на себе зобов'язання, виконати які ви поки не готові. Приємним буде спілкування з дітьми, порадують зустрічі зі старшими родичами.

Лев (24 липня — 23 серпня)
Левам належить вирішити декілька непростих задач, але випробування, що припали на долю представників цього знаку, ніяк не назвеш непосильними. Секрет в тому, щоб вчасно відмовитися від невдало вибраної тактики, скориставшись радою знаючих і досвідчених людей. Вам піде на користь спілкування з представниками старшого покоління, а також друзями, що мають багатий життєвий досвід. Кохана людина знайде можливість порадувати вас, виразити свої почуття. Проте, якщо ви поскупитеся на приємні визнання, відносини можуть зіпсуватися. Ігноруйте будь-яку неперевірену інформацію: велика вірогідність, що недоброзичливці спеціально вводять вас в оману, розпускаючи плітки.

Діва (24 серпня — 23 вересня)
Цікаві можливості відкриваються перед Дівами, енергетичний і творчий потенціал яких дуже високий. Вірогідна поява нових цілей, а також оригінальних ідей, які будуть втілені в життя завдяки своєчасному втручанню впливових людей. Ви не схильні обмежуватися напівзаходами, що може привести до справжньої революції в особистому житті, проте приводів для жалю у вас не буде. Спілкування з членами сім'ї буде не тільки приємним, але і корисним: ви отримаєте важливу інформацію, яку зможете використовувати в своїх інтересах. Можливі зустрічі з давніми знайомими; не вірте обіцянкам тих, хто вже обдурив вас одного разу.

Терези (24 вересня — 23 жовтня)
Досить складний день, особливо з професійної точки зору. Від вас буде потрібно не тільки розторопність і старанність, але і уміння ухвалювати рішення вмить, відхиляючи непотрібні ради і уникаючи марних хвилювань. Особливо важко доведеться тим, хто не має достатньої упевненості в собі або життєвого досвіду; на виручку можуть прийти впливові покровителі, але не завжди їх підтримка буде отримана в тій формі, в якій ви чекаєте. Сприятлива фінансова ситуація; основні витрати будуть пов'язані з потребами членів сім'ї, що ростуть, а також вашим власним бажанням приємно провести час. Неспокій, причини якого вам поки не до кінця ясні, затьмарить відносини з коханою людиною.

Скорпіон (24 жовтня — 22 листопада)
Скорпіонам варто відпочити і розвіятися — в останні дні у них були не дуже багато можливості зробити це. Порадуйте себе зустріччю із старими друзями, не відмовляйтеся від відвідин розважальних закладів. Ви товариські і легко йдете на контакт, що створює сприятливі умови для нових знайомств; проте будьте розбірливі – є шанс захопитися персоною, абсолютно не заслуговуючій вашій симпатії.Обережність в поїздках і акуратність при розрахунках і оформленні документів ізбавят вас від багатьох неприємних хвилин. Відверта бесіда із старшими родичами допоможе отримати цінну пораду, послідувавши якому, ви зможете уникнути серйозних проблем в найближчому майбутньому.

Стрілець (23 листопада — 21 грудня)
Можливі проблеми у відносинах з близькими людьми, обстановка в сім'ї буде напруженою, дискомфортною. Будь-яка дрібниця може стати приводом для серйозної сварки з близькою людиною, і навіть всій властивій вам тактовності буде недостатньо для того, щоб зберегти мир. Постарайтеся відкласти з'ясування відносин, не дозволяйте старим образам впливати на ваші вислови і вчинки. Конструктивний діалог маловірогідний, але є шанс обійтися без скандалів і взаємних звинувачень. У решті сфер життя сильні позитивні тенденції. Вам підуть на користь спілкування з друзями, читання, проглядання пізнавальних телепередач. Постарайтеся відвернутися від неприємних думок, займіться спортом, але уникайте перевантажень.

Козерог (22 грудня — 20 січня)
Можливі неприємні несподіванки і події, які примусять вас переглянути свої професійні плани. При цьому є шанс заручитися підтримкою старих і нових знайомих, отримати фінансову підтримку або пропозиції, що обіцяють непоганий заробіток. Прагніть зберігати оптимізм і терпляче долайте препятствія – цілеспрямовані Козероги напевно зможуть взяти верх над обставинами. Цей день підходить для свята в крузі близьких, зустрічі з друзями, романтичного побачення. Можливе романтичне знайомство. Творчої роботи, заняття музикою і живописом принесуть багато радості.

Водолій (21 січня — 19 лютого)
Водолії можуть знайти відповіді на багато питань, що турбували їх останнім часом. Деякі зміни у власній поведінці, відмова від звичок, що стали шкідливими, будуть дуже корисні. Порозумітися з близькою людиною вдасться тим, хто здатний оцінити свої вчинки тверезо і неупереджено, визнати свої помилки і не повторювати їх.Події цього дня допоможуть вам повною мірою використовувати свій творчий потенціал, реалізувати багато старих задумів. Становіть перед собою високі цілі – є шанс досягти їх швидко і без серйозних зусиль. Життєвий потенціал високий, проте не виключені перепади настрою, часом можливе відчуття печалі, безпричинному смутку.

Риби (20 лютого — 20 березня)
День сприятливий і вдалий, проте для розваг і відпочинку відповідний, мабуть, більше, ніж для роботи. Можливості відкласти справи немає? Подумайте про того, кому можна їх доручити – для співпраці на вигідних для вас умовах момент зараз самий відповідний. Бізнесмени можуть укладати довгострокові угоди, розширювати свій бізнес. Особисті відносини гармонійні, хоча ви вважаєте за краще «тримати дистанцію» навіть з найближчими людьми. Що ж, це абсолютно правильний вибір: час повної щирості і абсолютної взаємної довіри прийде пізніше. Не примушуйте улюбленої людини ухвалювати рішення, до яких вона поки не готова, – ви можете спровокувати конфлікт.